fbpx

Bayi Yönetim Sistemi

Bayi ağlarınızın dağıtım zincirlerinin yönetilmesinde ve süreci ana firmanın takip etmesinde bayi yönetim sistemi kullanılır. Son kullanıcıya bayi aracılığı satış yapan firmalarda bayi yönetimi ve takibi işlerin düzenini ve devamlılığını sağlamak için çok önemlidir. Ana firmalar iş akışlarına ve satış yöntemlerine göre uyarlanmış bayi yönetim yazılımlarına veya bayilerin ana firmaya sipariş verebileceği bir B2B platformuna ihtiyaç duyar.

Piyasada bulunun statik bayi yazılımları tercih edildiğinde programa uyum sağlamak amacıyla iş akışlarında değişiklik yapmanız gerekir. SetXRM çözümleri ile iş akışlarınıza ve takip programlarınıza göre size özel tasarlanan ekranlar işletmenizin değişen ihtiyaçlarına göre uyarlanabilir size göre ve sizin için geliştirilebilir.

SetXRM Bayi Yönetim Yazılımı

SetXRM bayi yönetim sistemi ile bayiler cari hesap takibi yapabilir.Bayiler cari hesap modülü ile hesap hareketlerinin takibini yapabilirler. Sistemden yapmış oldukları geçmiş ödemeleri listeleyebilirler. ERP entegrasyon özelliği ile cari hesap ekstresi, risk raporu, çek senet raporu gibi talep edilen raporları görüntüleyebilirler. Aynı zamanda bu modül de yapılan montajlar, teknik servisler, verilen siparişler vb. tüm cari geçmiş görüntülemesini yapabilirler.

SetXRM bayi yönetim yazılımı ile teknik servis takibi yapılabilir. Bu modül ile bayiler sistemden servis, montaj, garanti vb. talep takiplerini yapabilir. Bu talep ekranları SetXRM’in dinamik özellikleri ile sizin iş akışınıza uygun olarak hızlıca tasarlanıp kullanıma açılmaktadır. Bayiler bu aşamada yedek parça stok sorgulama ile garantiden veya ücretli parça kullanımı yapabilir. Montaj takibi ile satılan ürünlerin detaylı montaj bilgileri sisteme eklenmektedir. Servis talepleri ile ürüne yapılan teknik servislerin tamamı sisteme işlenir. Burada bir veya birden fazla bayi işlem yapmış olabilmektedir. Garanti talepleri ile garanti kapsamında bulunan işlem detayları sisteme eklenmektedir. Böylece ana firma envanterin takibini sağlamış olur. Envanter kaydına geldiğinde tüm geçmiş bilgisini görüntüleyebilir.

SetXRM bayi yönetim yazılımı ile sipariş takibi yapılabilir. Bayiler bu modül ile hızlı ürün veya hızlı yedek parça siparişini kategorik arama yapısıyla oluşturabilir. Oluşturduğu siparişin onay ve kargo gibi sonraki sonraki aşamalarının takibi yapabilir. Sipariş detayına girerek eklediği ürünleri ve fiyatlarını görebilir. Sipariş öncesi ve sonrası tüm işlemlerinin takibini buradan sağlar. Sipariş verme yapılabildiği gibi sanal pos ile ödeme işlemleri yapılabilir.Anlaşmalı olan tüm bankalar üzerinden taksit imkanı da sunmaktadır. Bir buton ile daha önce yapmış olduğu tüm ödemeleri liste halinde görüntüleyebilir ve excele alabilirler. Yapmış olduğu ödemenin detaylarını PDF olarak resmi olmayan bir çıktı alabilir.

Bunlara ek olarak tüm banka sistemleri ile komisyon ödemeden entegrasyon imkanı sağlar. API sayesinde istenilen farklı program veya ERP entegrasyonu yapılabilir. Dinamik raporlama özelliği ile satış, servis, hakediş gibi oluşturulan tüm modüller üzerinden raporlar tasarlanabilir.

Facebook Twitter Linked-In