fbpx

SetXRM CRM uygulaması CRM temel modüllerini içermektedir. (Adres Defteri, Satış Yönetimi, Aktiviteler, Raporlar, Tanımlamalar vb.) Aynı zamanda CRM Satış Çözümü SetXRM platformu üzerinde çalıştığından dolayı müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda, CRM Satış Çözümü içerisindeki mevcut modüllerde kod yazmadan hızlı bir şekilde geliştirme yapılabilir. Burada listelemediğimiz yeni modüller de CRM Satış Modülü üzerine hızlıca eklenebilir.

CRM Satış Çözümü içerisindeki temel fonksiyon ve özellikler;

Dijital Kurumsal Kimlik Hafızası

Müşterilerinize ait verileri CRM Satış Çözümü içerisinde tutup kuramsal kimlik hafızanızı oluşturabilirsiniz. Müşteriye ait kaydedilen genel bilgiler, ilgili kişiler ve bu kişilerin detayları, farklı lokasyon adresleri ve adres detayları, müşteriye ait geçmiş teklifler, yapılan tüm aktiviteler ( Telefon ziyaret, randevu gibi) gibi tüm verileri tek bir özet sayfada görüntüleyebilirsiniz.

Bu görüntüleme modeli ile kurumsal kimlik hafızanızı oluşturup müşterileriniz ile olan bütün etkileşimlerinizi CRM üzerinden takip edebilirsiniz. Böylelikle şirketinizin içerisinde personel ve görev değişiklikleri olsa da kurumsal kimlik hafızası mevcut olduğundan müşteriyi yeni devralan satış temsilcisi problem yaşamadan bu hafızayı kullanarak etkin bir şekilde müşteriye ait detaylı bilgiye sahip olabilecektir.

Fırsat Modülü ve Potansiyel Takip

Fırsat Modülü ile müşteri adaylarınızı SetXRM CRM Satış Çözümü üzerinden etkin bir şekilde takip edebilirsiniz. Müşteri adaylarınız teklif verilme aşamasına geldiğinde veya sizin müşteriniz olduğunda bir buton ile gerçek müşteriye dönüştürebilirsiniz. Fırsat Modülü ile fırsatların nereden ve ne zaman geldiği sorularının takibini yapabilirsiniz. Daha sonrasında raporlama yapılarak fırsatlarınızın çoğunluklu olarak hangi mecralardan ( Web Sitesi, Telefon gibi) geldiğini ve bu fırsatlardan kaç tanesinin satışa dönüştüğünü takip edebilirsiniz.

Fırsat modülü içerisinde birçok farklı metot ile çoklu veri girişi sağlanabilir. Excel üzerinden toplu veri girişi ile veya farklı platformlarla SetXRM sistemini entegre ederek fırsatların otomatik olarak SetXRM CRM satış sistemine düşmesini sağlayabilirsiniz.

Etkin Teklif Yönetimi ile Satışlarınızı Arttırın

Teklif modülü ile tekliflerinizi hızlıca oluşturup teklif mektuplarınızı isterseniz Word isterseniz PDF ortamında otomatik olarak çıkartabilirsiniz. Aynı zamanda opsiyonel olarak satış temsilcilerinin kendi mail adresi ile e-posta olarak sistem üzerinden teklif mektubunun otomatik müşteriye gönderilmesi sağlanır.

Teklif Kartı içerisinden müşteriye gönderilen farklı revizyonların takibi yapılabilir. Aynı zamanda teklifle ilgili otomatik gönderilen mailler bir HTML editör üzerinden yazılarak sistem üzerinden gönderim yapılabilir. Böylelikle teklif kartı üzerinden hem teklif ile detayları görebilirsiniz hem de revizyon detayları görebilirsiniz. E-posta üzerinden müşteri ile ne kadar iletişime geçilmiş, bu teklifle alakalı hangi e-postalar atılmış ve bu teklifle ilgili hangi aktiviteler (Randevu Telefon araması ziyaret) yapılmış takip edebilirsiniz.

Satış Ekibi Aktivitelerini Rahatça Yönetin

CRM Satış Çözümü içerisindeki Aktivite modülünden Satış Temsilcilerinin telefon aralamalarını, ziyaretlerini, randevularını ve görevlerini takip edebilirsiniz. Bu aktiviteleri hem Satış Temsilcisi bazlı hem de tüm şirketin aktivitelerini görebileceğiniz şekilde takvim üzerinden yönetebilirsiniz. Ayrıca yine aktivite modülündeki verileri lokasyon modülündeki veriler üzerinden harita üzerinden görüntüleyebilir ve buradan da yönetebilirsiniz. Yani SetXRM CRM çözümünde Satış temsilcilerinizin harita üzerinde hangi gün, hangi lokasyona, ne zaman gideceğini görebilirsiniz.

CRM Satış Çözümü Entegrasyonları

SetXRM platformu sahip olduğu REST API sayesinde farklı uygulamalar ile entegre olabilir. SetXRM CRM Satış Çözümü hali hazırda belli ERP programları ile hazır entegrasyonları mevcuttur. Bunlardan bazıları LOGO, SAP, MİKRO, PARAŞÜT gibi ERP ve Muhasebe Uygulamalarıdır.

Cari ve Stok kartlarının CRM uygulamasında otomatik açılması talep edilirse ürün stok kartlarının CRM sistemine otomatik olarak gelmesi sağlanabilir. Teklif onaylandığında sipariş olarak ERP uygulamasına akması ve bu akış sırasında istenirse Stok Bakiyesi kontrol edilir. Ayrıca Satış Temsilcilerinin ilgili müşterilerinin belli tarih aralığındaki cari hesap ekstrelerini ve bakiyelerini görmesi SetXRM uygulaması üzerinden sağlanabilir.

CRM Satış Çözümü Raporlamaları

CRM Satış Çözümü Uygulaması içerisinde hazır olarak gelen belli başlı raporlar bulunmaktadır. Bu raporlar genelde Satış ve Aktivite raporlarıdır. Satış raporları içerisinde bir satış temsilcisinin belli tarih aralığında kaç tane yeni müşteri edindiği, bu müşterilere kaç tane yeni teklif verdiği, o tekliflerin kaçının onaylanıp siparişe dönüştüğü ve toplamda ne kadarlık satış yaptığını özet olarak görebilirsiniz. Ayrıca Aktivite raporunda farklı aktivite türlerine göre belli tarih aralıklarında ne kadar ve hangi müşterilere aktivite yapıldığı özet raporlar ile dasboard üzerinden görüntülenebilir.

SetXRM platformu DevExpress MVC Dashboard Designer ile entegre olduğu için hazır raporların haricinde istenirse kullanıcılar kendilerine uygulama üzerinden dinamik olarak yeni raporlar tasarlayabilirler.

Facebook Twitter Linked-In