fbpx

Saha Personeli Konum Takip Sistemi

Günümüzde yaşanan yoğun rekabet, hız ve verimlilik gibi kavramların önemini giderek arttırmaktadır. Özellikle sahada çalışan ekipler tarafından müşteri memnuniyeti sağlamak gittikçe zorlaşmaktadır. Ancak gelişen teknoloji, yaratıcı yazılımlarla birleşerek iş akışlarımızı hızlı ve güvenli bir şekilde yönetmemizi sağlamaktadır. Konum takip sistemi ile sahada bulunan ekibinize görevler atayabilirsiniz. Personellere atadığınız işlerin nerede ne zaman ve ne kadar sürede yapıldığını takip edebilirsiniz. Sahada ki işlerinizin hangi süreçte olduğunu anlık olarak görüntüleyebilirsiniz. Planlı raporlar hazırlayabilirsiniz. Ve de en önemlisi bu raporlar sayesinde sahadaki personellerinizin performanslarını değerlendirebilirsiniz.


Saha ekibinizin tüm aktivitelerini harita üzerinde anlık olarak görüntüleyebilir ve gün içinde gezdiği lokasyonların takibini sağlayabilirsiniz.


SetXRM ile Konum Takip Sisteminin Entegrasyonu

SetXRM in konum takip sistemi ile adres bilgilerini girmiş olduğunuz tüm müşterilerinizi hem web de hem mobil uygulamalardaki harita üzerinde görüntüleyebilirsiniz. Saha ekibinizin tüm aktivitelerini harita üzerinde anlık olarak görüntüleyebilir ve gün içinde gezdiği lokasyonların takibini sağlayabilirsiniz. Planlanmış lokasyonları SetXRM sistemi üzerindeki takvim ekranından kontrollerini sağlayıp saha ekiplerinin verimini ölçebilirsiniz.
Konum takip sistemi yazılımı ile topladığınız verilere tarih aralığı girerek bu tarih aralığında saha ekiplerinin gitmiş oldukları lokasyonların takibi yapabilirsiniz. Bu şekilde günlük, haftalık ve ya aylık olarak rapor hazırlayıp sisteminize indirebilirsiniz.Ayrıca mesai başlangıç ve bitiş saatlerini görüntüleyebilir bu sayede müşteride geçirdikleri zamanı ve çalışma verimliliğinin takibini yapabilirsiniz. Bu da size yeni müşteri kazanımı, müşteri memnuniyeti ve de müşteri sadakatinin arttırılması olarak geri dönecektir.

Konum Takibi
Personelinizin müşteride geçirdiği zamanı ve çalışma verimliliğinin takibini yapabilirsiniz.

SetXRM sistemin dinamik yapısı sayesinde konum takip sistemi yazılımına eklentiler yapılabilmekte ve yeni formüller yazılarak sistem geliştirilebilmektedir. Konum takip sistemi’nin yanında personel verimliliğini arttıracak çözümler sunmaktadır. SetXRM’in avantajlarından en önemlisi olarak gösterebileceğimiz bu özellik sayesinde, saha personellerinin çalışma alanı belliyken o lokasyonlara gidip gitmediklerini, müşteri ziyaretlerini yapıp yapmadıklarını da kontrol edebilmektesiniz. Bu sayede saha ekiplerinin kontrollerini sağlarken karşılaşabileceğiniz olası sorunların da önünü kesebileceksiniz. Örneğin; Saha ekibinin çalışma yapacakları lokasyonlar önceden belirlendiğinde SetXRM’in mevcut özelliği ile işaretlenmiş lokasyonun 100 metre, 200 metre ya da sizin belirleyeceğiniz bir çapta, saha personeli lokasyonun içine girdiğinde size uyarı gelmesi sağlanabilmektedir. Aynı şekilde o personel için çalışma yapacağı lokasyona belirlediğiniz mesafenin içine girmeden saha da ki personellerinizin sistem üzerinden işi kapatması engellenebilmektedir. Bu sayede gps kaynaklı sapma problemleri de yaşanmamaktadır.

Saha personeline tanımlanan lokasyonlara personel gittiğinde sistem içerisinde özel olarak tüm kayıtlar saklanabilmektedir. Personel sahada işini tamamladığı zaman sistem içerisinde sizin tarafınızdan belirlenen alana işini tamamladığını belirtebilir ya da bir buton vasıtasıyla size bildirim gönderilebilir. Sahadaki teknik personeliniz bildirimi yaptığı anda sistem personelin bulunduğu konumu, tarih ve zaman olarak otomatik ekleyebilmektedir. Bu sayede sahadaki personel işlemini yaptığını anda tarih saat ve lokasyonu kayıt altına alınmış olmaktadır. Buda size saha ekiplerinin yaptıkları çalışmaların güvenirliğini kontrol edebilmenizi sağlamaktadır.

Saha Ekiplerinin İş Takibinin Yapılması

SetXRm’in dinamik yapısı sayesinde aktivite modülü kullanılarak çalışanlarınızın tüm şirket içi aktivite kayıtlarının yanında, şirket dışı ziyaretleri ve görevlerini de bu modül üzerinden takip edebilirsiniz. Tüm kayıtlar listeler ile beraber takvim ve harita üzerinde de görüntülenebilir. Ziyaretlerde lokasyon kontrolü yapılarak kullanıcının gerçekten orada olduğu kontrolü yapılabilir. Kullanıcı o lokasyona sizin belirlediğiniz mesafe kriterlerine göre giriş yapmamışsa işi kapatma yetkisinin pasifte kalmasını sağlayabilirsiniz.

Detaylı Bilgi ve Demo Talebi için;

SetXRM hakkında daha detaylı bilgi alabilmek adına 0216 428 53 33 nolu telefonu arayabilir veya (Sizinle İletişime Geçelim) formunu doldurarak SetXRM uzmanlarımızın sizinle iletişime geçmelerini ve detaylı bir şekilde sizi bilgilendirmelerini sağlayabilirsiniz.

Facebook Twitter Linked-In