fbpx

İş Takip Programı ve Takvimi

İş süreçlerinde her zaman bulunan tarih alanı eğer bu iş süreci için önemli bir unsursa işlerin takibi tarih alanı üzerinden iş takip programı ve takvimi ile yapılmalıdır. Bu durum iş süreçlerinin kolay takibini sağlar. İş takip program ve takvimi üzerinden süreçlerinize göre son teklif iletme tarihi, atanan görevlerin takibi, siparişlerin sevkiyat takibi, projedeki adımların planlanan bitiş tarihi vb. adımların takibi olabilir. Yani özetle şirketinizin süreçleri gereği farklı iş akışlarında farklı takvimler oluşturmanız gerekebilir.

Piyasadaki statik yazılımlara baktığımızda CRM yazılımlarında genelde aktivite takip takvimleri, görev takip takvimleri, sipariş ve sevkiyat ile ilgili bir yazılımsa sevkiyat takip takvimi olur. Kendi iş akışınıza uygun bir yazılım tasarlamak istediğinizde ise bunun takvim özelliği bulunmaz.

SetXRM çözümleri ile iş akışlarınızı tasarladığınızda herhangi bir modülde tarih alanı mevcut olduğunda kendi takvimlerinizi modül bazlı oluşturabilirsiniz. SetXRM global bir ürün olan
full calendar’a entegre olup görünümünü kendiniz belirleyebileceğiniz seçenekler içeren esnek bir takvim yapısına sahiptir.

SetXRM’de tasarladığınız iş takip programı ve takvimi sayesinde anında haftalık, aylık, günlük veya yıllık görünümlere bir butona tıklayarak geçiş yapabilirsiniz. Takvim üzerinden istediğiniz saat aralığını işaretleyerek hızlıca kayıt ekleyebilirsiniz. Sürükle bırak özelliğini kullanarak kayıtların tarihini değiştirebilir ve güncelleyebilirsiniz. Laboratuvar yazılımlarında planlanan bitiş tarihine göre analiz ölçüm takvimleri oluşturabilirsiniz, ölçümlere atanan personel takvimi oluşturarak personellerin hangi tarihlerde dolu veya boş olduğunu takvim üzerinden izleyip boş tarihlere yeni ölçümleri hızlıca ekleyebilirsiniz. CRM satış veya sipariş yazılımı içerisinde siparişlerin en son tarihlerine göre takvim yapabilirsiniz. İhale takip programında ihale ve evrakların düzenleme tarihlerini takip edebilirsiniz. Teknik servis takip yazılımında montaj, servis veya garanti taleplerini planlanan tarih üzerinden takvim ile takibi sağlayabilirsiniz.

SetXRM’de tasarlanan örnek bir takvimde istediğiniz seçmeli bir alana göre gruplanmış yapıda takvim oluşturabilirsiniz. Yukarıdaki takvim varsayılan günlük olarak tasarlanmış ve kullanıma alınmıştır. İş sürecinize göre isterseniz hafta ve ay olarak da tasarlayabilir ve kullanabilirsiniz.

Facebook Twitter Linked-In