fbpx

SetXRM’de Saha Yönetimi

SetXRM’de Saha Yönetimi, saha ekiplerinin doğru stok bilgisine dayalı doğru teslimat termini vermesini, siparişleri daha hızlı işleme koymasını ve müşteri taleplerine en kısa sürede yanıt sunmasını mümkün hale getirerek, satış görevlisinin daha müşterisinin yanındayken sahadaki ürünlere ilişkin fiyat, kampanya, stok durumu, kota, sipariş aşaması gibi bilgileri anlık olarak görüntüleyebilmesine imkân verir.

Satış ekiplerinin yönetimi ve denetimini kolaylaştıran Saha Yönetimi uygulaması; saha satış müdürlerinin ekiplerine güncel rota planlamaları atayabilmelerini, GPS takibi ile müşteri ziyaretlerini saatine varıncaya kadar denetleyebilmelerini mümkün kılar. GPS üzerinden konum bazlı takip olanağıyla bir satış görevlisinin belirlenen noktayı belirlenen zaman diliminde ziyaret edip etmediği denetlenebilir.

SetXRM Saha Yönetimi uygulaması ile satış ekipleri, aktivite noktasına özgü notları görerek, noktaya özgü kurumsal yaklaşımları tutarlı şekilde sürdürebilmesine olanak tanır.

SetXRM’de Saha Yönetimi ile aşağıdaki maddeleri kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz:

  • Aylık Ziyaret Planı Oluşturma
  • GPS ile Yerinde Ziyaret Doğrulaması
  • Ziyaret Sonuçlarının Otomatik Raporlanması
  • Navigasyon Desteği

Mobil CRM ile saha ekibinin verimliliği maksimum seviyeye çıkar

SetXRM Saha Yönetimi uygulaması sayesinde, tüm personel tüm bilgiye istediği her yerden ulaşabilir. Saha Yönetimi uygulaması ile şirket dışında toplantıda olan saha ekipleri, toplantı notlarını hızlıca girebilir, önemli bilgilere diledikleri anda ulaşabilir, tüm gelişmelerden haberdar olabilirler. Böylece zamandan ve gereksiz iş yükünden kurtularak, verimlilik maksimum seviyeye çıkar.

Saha ekibinin performansını kolaylıkla değerlendirebilirsiniz

SetXRM Saha Yönetimi uygulamasıyla, satış personelinizin her biri için istatiksel bilgilere ulaşırsınız. Hangi satış personeli kaç müşteri ile ilgileniyor ve kaç satış gerçekleştirmiş, eskiye dönük satışlarının toplamı nedir, gibi bilgileri tek ekrandan görebilirsiniz. Dolayısıyla satış ekibinin performansını değerlendirerek saha ekibinizi daha sağlıklı yönlendirebilirsiniz.

Müşterileriniz için belirleyeceğiniz saha ekibi ziyaret planını dönemsel olarak oluşturmanızı ve saha ekibinizin müşteri ziyaretlerini aktif olarak kontrol altına almanızı sağlar.

SetXRM Nedir? Genel Özellikleri ve Sağladığı Faydalar Nelerdir?

SetXRM dinamik özellikleri olan, bulut özelliklere sahip bir web uygulamasıdır. Bilgisayarlarda kullanılabildiği gibi akıllı telefonlarda ve tabletlerde de kolayca kullanılabilmektedir. Bu özelliği saha yönetiminin aktif bir şekilde uygulamayı kullanmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda DevExpress Web Dashboard Designer ile embedded olarak entegredir. Yani istediğiniz her türlü raporu sistemdeki veriler doğrultusunda kolayca oluşturmanıza olanak sağlar. İnsan hatasından kaynaklanan sorunların minimuma indirilmesine olanak sağlaması da bu ürünün önemli özelliklerinden biridir.

SetXRM Saha Yönetiminin Yanında Sağladığı Faydalar

SetXRM kullanılarak, excel tablolarında, e-posta kutularında ya da defterlerde karışık bir halde duran tüm veriler tek bir yerden yönetilebilir. Müşteri verileri, Müşteriye sunulan teklifler, satışla ilgili bilgiler, sözleşmeler ve bunlar gibi bilgilere uygulama üzerinden ve kolayca erişim sağlanabilir. Tüm departmanlar yetkileri dahilinde bu verilere erişim sağlayabilir.

  • İç İletişim: Ekip çalışmasını güçlendirir ve verimliliği arttırır. çalışanların ortak akılla iş yapmalarını, birbirlerinin boşluğunu tamamlamalarını sağlar ve işte verimliliği artırır. 
  • İş Akışının Yönetimi: Uygulama üzerinden teklif, satış, satın alma, üretim vb. gibi pek çok iş akışının yönetilmesi mümkündür. Tüm iş akışı tek bir sistem üzerinden rahatlıkla yönetilebilmektedir. 
  • Verilere Her Yerden Erişim: Web tabanlı  SetXRM uygulaması sayesinde firma ve kişi kartları zaman ve mekân bağımsız olarak sistemde tutulur. Böylece müşterilerle ilgili herhangi bir bilgiye anında ulaşılabilir. SetXRM Saha Yönetimi uygulamasında öne çıkan özelliklerdendir.
  • Raporlama: Raporlar, PDF ya da Word formatında alınabildiği gibi canlı olarak dashboard halinde de kontrol edilebilir.
  • Kağıttan ve Zamandan Tasarruf: Dijitalleşmenin hız kazandığı çağımızda not defterlerine, kâğıtlara, takvimlere not almak zaman kaybetmek ve verileri kaybetmek bakımından büyük bir risk anlamına gelebiliyor. Sıfır kağıt politikasıyla, tek tıkla istenilen verilere erişim sağlayarak zamandan tasarruf edilebilir.
  • Müşteri Odaklılık: Firmaların iş süreçlerine ve taleplerine özel olarak programlar kurgulanarak oluşturulur. Müşteri ihtiyaçları ve sorunları ön planda tutularak en verimli format meydana getirilir. 
Facebook Twitter Linked-In