fbpx

Asansör Bakım ve Kontrol Süreçleri Yönetimi Nedir ?

SetXRM Maya ile asansörlerin tüm bakım ve kontrol süreçlerini kolaylıkla yönetebilirsiniz. Normal şartlarda belirli şablonlar üzerinde tutulan bakım ve kontrol bilgilerini SetXRM Maya ile birlikte tamamen bulut ortamına geçirebilirsiniz. Böylelikle saha ekibiniz işlemini tamamladığında, siz de tüm süreci sistem üzerinden takip edebilir, müşterilerinize yine sistem üzerinden bilgilendirme maili atabilirsiniz. Asansörlerin aylık bakımı ve yıllık periyodik kontrol süreçlerini bulut sistemimiz üzerinde kontrol edebilir ve o yıl içerisinde önceden belirlenmiş tüm bakım ve kontrol tarihlerini de sisteme tanımlayabilirsiniz.Böylelikle SetXRM Maya ile tüm süreci kolaylıkla yönetebilirsiniz.

Bakım Süreci

SetXRM Maya ile asansör bakım süreçlerini yönetmek oldukça kolay. Bakım yapılacak tüm asansör parçaları önceden sisteme tanımlanır. Daha sonrasında saha ekibinizin bakım için gittiği yerlerde sistem üzerinden önce asansör bilgisi girilir ve kontrol edilmesi gereken tüm parçaların bakımı yapıldıktan sonra bilgileri sisteme girilir. Dilerse kullanıcı özel olarak notlar girebilir, fotoğraf çekip sisteme yükleyebilir. Böylelikle tüm bakım sürecinin kontrolünü tek bir ekrandan gerçekleştirebilirsiniz. Saha ekibiniz sisteme tanımlama yaptıktan sonra sizde girip tüm bakım sürecinizi SetXRM Maya ile yönetebilirsiniz.

Kontrol Süreci

SetXRM Maya ile asansör kontrol süreçlerini yönetmek oldukça kolay. Asansörün güvenli şekilde çalıştığının tespiti için yılda en az bir kere periyodik kontrolleri yapılmalıdır. Bu kontroller genellikle belirli şablonlar üzerinden kağıtlara not alınarak yapılır. SetXRM Maya sizlere bu süreçleri tamamen bulut ortamına geçirmeye olanak tanıyor. Kontrol formlarına bağlı olarak alanlar sisteme açılır ve gerekli tanımlamalar yapılır. Kontrol yapılacak asansör bilgisi girildikten sonra, kontrol bilgileri sisteme girilir, dilerseniz doküman yükleyebilir, notlarınızı da sisteme girebilirsiniz. Son olarak asansörün hangi etiketi aldığı bilgisi girilir ve süreç tamamlanır. Yıl içerisinde yapılacak tüm kontrollerin tarihlerini sisteme tanımlayıp takvim olarak işlemlerinizi takip edebilirsiniz. Daha sonrasında dilerseniz müşterilerinize bilgilendirme maili atabilir süreçten haberdar edebilirsiniz. SetXRM Maya ile tüm kontrol süreçlerini tek bir ekrandan yönetebilirsiniz.

Facebook Twitter Linked-In