fbpx

Belgelendirme Süreçleri Nedir?

SetXRM Maya uygulaması sayesinde belgelendirme iş süreçlerinizi yönetmek oldukça kolay. Firmalarınıza ait bilgileri girdikten sonra, teklif, denetim süreci, karar süreci, belge süreci ve gözetim yenileme süreçlerinizi SetXRM Maya sayesinde kolaylıkla yürütebilirsiniz.Denetçiler, rapor tipleri, komite bilgileri, ülkeler ve adresler gibi bir çok bilgiye de sistem üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Hazırlanan basit ekranlar, menüler ve raporlar sayesinde kullanıcılar tüm süreçleri oldukça rahat yönetir.

Başvuru ve Firma Yönetimi

SetXRM Maya uygulaması sayesinde belgelendirme iş süreçlerinizi yönetmek oldukça kolay. Bu ekranlarda firmaların genel bilgileri, ilgili firmaya bağlı danışman firma, temsilcilik, kapsam ve detaylı adres bilgilerini girebilirsiniz. Daha sonrasında tek sayfa üzerinden ilgili firma için, teklif,denetim,belge,karar ve gözetim yenileme süreçleriniz ile ilgili tüm bilgilerinizi girebilirsiniz. SetXRM Maya uygulamasının kullanıcılarına sunduğu en büyük kolaylık, tüm süreçlerin tek bir ekran üzerinden kontrol edilebilmesi ve yönetilebilmesidir.

Teklif Süreci

SetXRM Maya uygulaması sayesinde teklif süreçlerini yönetmek oldukça kolay. Firma bilgileri tamamlandıktan sonra aynı ekranda seçilen belge türüne göre bir teklif hazırlayabilirsiniz. Teklif ekranında belge türü, ücretler, IAF kodu, risk sınıfı gibi bir çok bilgi girilebilir, girilen bu teklif ışığında dilerseniz sizlerin hazırlamış olduğu teklif şablonlarını müşterilerinize sistem üzerinden mail atabilirsiniz. SetXRM Maya uygulamasının kullanıcılarına sağladığı bir diğer kolaylık ise, tek bir ekran üzerinden ilgili firmaya bağlı birden fazla teklifin verilebiliyor olmasıdır.

Denetim Süreci

SetXRM Maya uygulaması ile, girilen tekliflere bağlı olarak denetim süreçlerini yönetmek oldukça kolay. Öncelikle denetim sürecinin hangi teklife bağlı olarak yapılacağı seçilir, sonrasında denetim süreci içinde bulunan denetim tipi , süresi , rapor tipi gibi bir çok bilgi doldurulur ve denetim süreci tamamlanır. SetXRM Maya uygulamasının kullanıcılarına sunduğu bir diğer kolaylık ise, rapor tipine göre çoklu form indirme özelliğidir, ilgili rapor tipi seçildikten sonra, sisteme yüklenen form şablonlarını çoklu olarak indirebilir veya yine sistem üzerinden mail atabilirsiniz.

Karar Süreci

SetXRM Maya uygulaması ile, girilen teklif ve denetim sürecine bağlı olarak bir karar süreci yürütülür. Bu ekranda bağlı olunan teklif ve denetim süreci seçildikten sonra, karar sürecine ait, karar vericiler, komite teknik uzmanları, karar tarihleri ve sonuç girilerek süreç kapatılır. Belgelendirme İş Süreçleri yönetimi ile birlikte karar süreci tamamlandıktan sonra, sürece ait şablonlarını sistem üzerinden müşterilerinize mail atabilirsiniz.

Belge Süreci

SetXRM Maya uygulaması ile, girilen teklif ve denetim sürecine bağlı olarak bir belge süreci yürütülür. Bu ekranda bağlı olunan teklif ve denetim süreci seçildikten sonra, belge sürecine ait, belge tarihi, basım tarihi, belge numarası gibi bir çok bilgi girilir. SetXRM Maya uygulamasının kullanıcılarına sunduğu bir diğer özellik ise, belge süreçleri içine eklenen belge statüsü alanıdır, bu alanla birlikte kullanıcılar belge süreçlerinin son durumlarını takip ederler ve bu duruma göre sistemden rapor çekebilirler.

Gözetim ve Yenileme Süreci

SetXRM Maya uygulaması ile, girilen teklif ve denetim sürecine bağlı olarak bir gözetim ve yenileme süreci yürütülür. Bu ekranda bağlı olunan teklif ve denetim süreci seçildikten sonra, yenileme tarihi bilgisi girilir. SetXRM Maya uygulamasının kullanıcılarına sunduğu bir diğer kolaylık ise, girilen yenileme süreci tarihi geldiği zaman kullanıcılara bilgilendirme maili atmasıdır. Belgelendirme İş Süreçleri yönetimi ile birlikte kullanıcılar süreç takibini oldukça kolay yaparlar.

Memnun Müşterilerimiz

Megacert Uluslararası Belgelendirme ve 
Eğitim Hiz. Ltd. Şti.

Facebook Twitter Linked-In