fbpx

Estetik Merkezleri İş Süreçleri Yönetimi

SetXRM Maya ile estetik merkezleri kendi bünyesinde işlem gören veya bilgi almak için başvuran müşterilerin başvuran kayıtlarını tutmakta ve bunlarla ilgili çeşitli kriterlere göre raporlar almaktadır. Kendi internet siteleri üzerinden gelen formları internet sitelerini sisteme entegre ederek müşteri temsilcilerine iletip iletişim kurmalarını sağlayabilir. Çağrı merkezinden gelen kayıtları sisteme kaydederek sonraki süreçlerin takibini gerçekleştirebilir. Setxrm müşterinin iletişim bilgileri görülmeden “Clik To Call”, “Clik To Sms”, “Clik To Mail” yapabilme imkanı sağlar. Müşteri ile yapılan tüm aktivite bilgilerinin tek panel üzerinden yürütülmesine ve yetkilendirmeye bağlı olarak görüntülenmesine imkan sağlar.


Müşteri Kaydı

Müşteriler estetik merkezlerinin internet sitesinden gelen talep formlarına göre veya çağrı merkezine gelen taleplere göre oluşturulur. Müşteri tipi yurtdışı ve yurtiçi olarak ikiye ayrılır. Yurtdışından gelen talepteki kişi havaalanından alınarak kliniğe ve kendisi ile ilgili oluşturulan randevusuna alınana kadar takip edilir. Her müşteri kendisi için oluşturulan randevu kaydına ait olan tüm kayıtlara ulaşabilir, bunlar sistem üzerinde tutulur.

İşlem Detayları

Müşteri seans işlem hesaplamaları sistem üzerinde otomatik olarak hesaplanabilir. Müşteri seans işlemleri bittiğinde sistem gerekli uyarıları verebilir. Devamı gerektiğinde gerekli kayıt işlemleri gerçekleşebilir. Estetik merkezleri iş süreçleri yönetimi SetXRM Maya ile tek ekran üzerinden yönetilebilir. Müşteri görüntülendiğinde yapılan işlemler, işlem tarihleri ve öngörülen bitiş tarihi, medikal rapor, gönderilen bildirimler, işlem yapan doktor bilgileri, işlem öncesi-sonrası fotoğrafları ve işlem notları tek ekran üzerinden yönetilebilir.

Medikal Rapor

Yapılan işlemlerin öncesinde ve sonrasında hastanın durumunu detaylı analiz edebileceğiniz modüldür. Hastanın öncesi ve sonrası fotoğraflarını karşılaştırma yapabilme imkanı sunar. Entegrasyon ve sunucu eşitleme seçenekleri ile fotoğrafların güvenli bir şekilde tutulmasını sağlar.

Randevu Takvimi

Doktorların hastalara ve konsültasyonlara bağlı olarak oluşturulan takvimine kolayca ulaşılan modüldür. İsteğe göre renklendirebilir. Doktora göre izin ve toplantı bilgileri girilebilir. Hastaya göre operasyon bilgileri girilerek çeşitli kategorilendirme işlemleri yapılabilir. Böylece operasyonel raporlar sağlıklı bir şekilde alınabilir.

Ürün Detayları

Estetik merkezleri hizmetini sunduğu ürünleri, ürün fiyatlarını ve kampanya fiyatlarının takibi yapılabilir. Ürün bazlı raporlar çekilerek aktif ve pasif ürünlerin maliyet ve kâr hesaplamalarına dair raporları tarih bazlı alabilir. Müşteri segmentine göre kriterleme gerçekleştirebilir.

Teklif Modülü

Müşteriye veya potansiyel müşteriye talep ettiği işlem ile ilgili verilen teklifler sistem üzerinden takip edilebilir. Oluşturulan teklifler müşteriye PDF olarak e-mail yolu ile tek tık ile iletilebilir. Teklif statüsü takip edilebilir, revizyon talepleri ve teklife dair geçmiş kayıtlar görüntülenebilir.

Ödeme Detayları

Müşterinin yapılacak işlemine göre ve kendi işlem kaydında yapılacak ödeme anlaşmasına göre tahsilat kaydı oluşturulabilir. Estetik merkezleri tahsilat kaydı çeşitli ödeme şekilleri ve çeşitli para birimleri içerebilir. SetXrm Maya Merkez Bankası kurlarını baz alarak para birimlerine göre kur çevirim işlemi gerçekleştirebilir. Çoklu kur ödeme işlemi mümkündür. Ödeme detayları ile ilgili rapor alınabilir.

Çoklu Dil Seçeneği

Sistem talep edilen dile entegre edilebilir ve bu dile uygun olarak kullanılabilir hale uygun gelebilir. Müşteri uyruklarına göre gönderilecek bildirim seçenek dilleri özelleştirilebilir. Çeşitli dillerdeki metinler sistem içerisine kolaylıkla eklenebilir.

Ülke Saat Farkı Uyarısı

Click to call özelliği ile aranmak istenen müşteri farklı bir ülkede ise saat farkı otomatik olarak hesaplanır ve sistem bu saatin uygunluğuna göre müşteri temsilcisine uyarı mesajı gösterir. Müşteri temsilcisi müşterinin aranacağı saatin uygunluğunu kontrol etmiş olur.

Hatırlatma ve Bildirim Seçeneği

Müşteriye randevu öncesi bilgi ve hatırlatma maili veya sms’i gönderilebilir. SetXrm Maya’nın iş kuralları tanımlama arayüzü sayesinde tanımlanan iş kuralları ile ile bu hatırlatma ve bilgi bildirimlerinin zamanları belirlenebilir, çeşitli kriterler eklenebilir. Müşteri bildirimleri içeriğini özelleştirilebilir ve kişiye göre metin düzenlemesi gerçekleştirilebilir. Operasyon öncesi müşteri bilgilendirme bildirimleri kolaylıkla iletilebilir.

SetXRM estetik merkezleri iş süreçlerini kolayca takip edebilen, her ihtiyaca uygun ve geliştirilebilir bir yapıya sahiptir. Her iş akışına ve algoritmaya uyum sağlayacak esnek yapısıyla SetXRM kurulduğu ilk günden itibaren iş ortaklarının kullanıcı dostu olmuştur.

Facebook Twitter Linked-In