fbpx

Kalibrasyon Laboratuvarlarında iş atamaları ile ilgili proseslerin doğru yönetilmesi tüm sürecin hızlanmasını sağlayacak çok önemli bir konudur.
Bir kullanıcının üzerinde tamamlanması gereken 10 cihazı bulunurken diğer kullanıcıların üzerinde bekleyen iş bulunmayabilir. Çalışanlar arasında adil ve doğru iş aktarımı yapılmaması işlerinizde gecikmeler yaşanmasına sebep olabilir. Bu şekilde İş süreçlerini sekteye uğratabilecek her durum için SetXRM İş süreçleri Çözümlerinden size özel hazırlanacak uygulamaları kullanabilirsiniz.

Kalibrasyon Laboratuvarlarında iş atamaları yapmak için laboratuvar müdürüne bir havuz listesi oluşturulur. Laboratuvar müdürü cihazlara ve kullanıcıların yetkinliklerine göre bu liste üzerinden kullanıcı seçimi yapıp iş ataması yapabilir. Kalibrasyon yapacak kullanıcılar sistemlerine giriş yaptıkları zaman “bekleyen işlerim” adında bir butonla karşılaşırlar. Bu butona tıkladığımız zaman kalibrasyon yapacak kullanıcının bekleyen kaç tane işi varsa listelenecektir. Kullanıcılar sırasıyla veya not kısımlarında yazılacak aciliyet durumlarına göre işlerini yapabilirler.

Bir diğer kalibrasyon laboratuvarlarında iş atamaları çözümümüz olarak kalibrasyon yapacak kullanıcıların kendi üzerine iş almasıdır. Bu kullanıcıların tüm işleri bir sayfa üzerinden görüntülemesi sağlanır. Kalibrasyon yapan kullanıcılar bu listeden sırasıyla kendi üzerine iş alması şeklinde paylaşım yapılır. Üzerine aldıkları işler “Bekleyen İşlerim” listesinde görünecektir. Birden fazla işin takibini buradan sağlayabilir. Aynı zamanda bu çözümlerden tümünün aynı anda sağlanabilmesi mümkündür. Mevcut duruma göre uygun olan çözüm kullanılabilir.

Takvim Üzerinden İş Ataması ve Rota Planlama

Kalibrasyon Laboratuvarlarında iş atamaları Takvim üzerinden de yapılabilir. Takvim özelliğimiz ile ilgili daha detaylı bilgi için tıklayabilirsiniz. Bu takvimde kullanıcı ve çalışma zaman dilimi bazlı bir görünüm mevcuttur. Buradan tüm kullanıcılara iş yoğunluğu yaşamaması adına takvim üzerinden iş paylaştırılması yapabilir veya kullanıcılar kendi işlerini bu takvim üzerinden takip ederek planlama yapabilirler.

Takvim üzerinden sürükle bırak yardımıyla kayıt zamanlarında değişiklikler yapabilir veya bu işleri başka kullanıcılara atanabilir. Atama yapılan kullanıcılara sistem bildirimleri ile bilgilendirme yapılabilir. İstediğimiz zaman dilimini seçerek takvim sayfası üzerinden kayıt açabiliriz. Esnek yapımız sayesinde tüm süreçlere uyum sağlayabilir sizin iş süreçlerinize uygun iş ataması yapısını dinamik özelliklerimizle oluşturabiliriz.

Facebook Twitter Linked-In