fbpx

CRM ile SMS entegrasyonu Kullanımı

Entegrasyon; bağımsız uygulamaların konuşmalarını sağlamak için gerekli birleşim uygulamaları ve çözümleri olarak tanımlanabilir. SMS entegrasyonu ise entegratör firmadan alınan mesaj haklarının bağımsız başka bir uygulama üzerinden talep edilen durumalara göre tanımlamalar yapılarak mesaj gönderimini sağlar. İş planlama ve süreçlerinde bilgilendirmeler, hatırlatmalar hem sürecin daha hızlı ilerlemesi hem de sonuca daha hızlı ulaşmanıza yardımcı olur. Planlamalarınıza sms entegrasyonu ile hatırlatmalar ekleyerek iş süreçlerinizi hızlandırabilirsiniz.

API ile SMS entegrasyonu sayesinde mesaj hizmeti aldığınız SMS entegratörü firmanın hiç bir mesaj gönderim yazılımını kullanmanıza gerek kalmadan, CRM sisteminiz üzerinden belirlenen kurallar ile mesaj gönderimi sağlayabilirsiniz. İş akışlarınıza göre sipariş yönetim sürecinde, bayi veya müşterinin sipariş durum takibi yapmasını sağlayabilirsiniz. Bayinin talep ettiği sipariş onaylandığında SMS bilgilendirmesi yapabilirsiniz. Sistemde aktivite takibi yapan müşterilere randevu zamanından önce hatırlatma SMS’i tanımlanabilir. Ödeme takibi yapan müşterilere belirlenen ödeme tarihine göre hatırlatma yapılabilir. Müşteri yönetimi modülündeki bağlantılarınıza kampanya ve bilgilendirme amaçlı , veya doğum günü gibi özel günlerde kutlama mesajı yada bilgilendirmek istediğiniz farklı bir durumda SMS gönderimleri sağlayabilirsiniz.

SetXRM ile sms entegrasyonunda mesaj metnini, dilini ve kurallarını süreçlerinize göre siz belirlersiniz. İş kuralları ile talep ettiğiniz mesajların sistemden otomatik gönderilir. Diyetisyen danışan takibi yapılan bir süreçte talep eden danışanlara su hatırlatma saati tanımlanabilir. Onay mekanizması ile yürütülen satın alma süreç yönetiminde herhangi bir statü de onay bekleyen talep olduğunda sms bilgilendirmesi yapılabilir. Teknik servis modülünde girilen şikayetlerin çözüm sürecinde son kullanıcıya son durum bilgisi anlık olarak mesaj ile bilgi verilebilir. Müşteriler ilgili kategorilere göre parçalanıp KVVK’ya uygun toplu sms gönderimi yapılabilir. Bayilere veya farklı iş süreçlere farklı tipte kullanıcılara sistemden yapılan duyurular mesaj olarak gönderilebilir. SetXRM dinamik yapısı sayesinde istediğiniz modülleri tasarımını sağladığı gibi yapılan tüm modüllere talep edilen durumlara göre kural tanımlama ve mesaj gönderimi yapma özgürlüğü sağlar.

Api ile bağımsız uygulamaların ilişkilendirilmesi
Facebook Twitter Linked-In