fbpx

Asansör İş Süreçleri Yazılım Programı

Asansör İş Süreçleri Yazılımı sayesinde tekliflerinizi kolayca oluşturup müşterilerinize iletebilirsiniz, SetXRM sisteminin dinamikliği ile, ekranları isteklerinize göre kolayca oluşturabilirsiniz. Asansör Yazılım Programı  Piyasa da bulunan birçok statik programın aksine SetXRM dinamikliği ile Asansör Yazılımları konusunda alanının en iyisi olarak öne çıkıyor.

Asansör İş Süreçleri Yazılım Programı ile Neler Yapılabilir ?

Asansör İş Süreçleri Yazılımı ile  sahada ki çalışanlarınızın kolayca keşiflerini yapıp bu bilgileri sisteme girmesine olanak sağlıyor. Böylelikle sizlerde zamandan ciddi bir tasarruf ediyorsunuz, çalışanınızın girdiği bu bilgiler ışığında bir teklif oluşturuyorsunuz, ve yine ekibinizin girdiği bilgiler ışığında kullanılacak asansör parçalarının bilgilerini girip fiyatları kolayca çıkarabiliyorsunuz.

Asansör İş Süreçleri Yazılım Programı sayesinde, bütün iş süreçlerinizi kolayca yürütebilirsiniz, hazırlanan teklif sonrasında fiyat analizini yapabilir, hazırladığınız asansör ile ilgili kontrol aşamalarına geçebilirsiniz. Burada yine şirketinizde görevli kişiler aracılığıyla hazırlanan asansörler ile ilgili kontroller başlar, Asansör parçalarının uygunluğuna göre renkleri belirlenir ve kontrol aşaması tamamlanır. Elinizde olmayan parçalar için ise sipariş formları bulunmaktadır, sisteme daha önceden tanımlanmış tedarikçilere bu sipariş formlarıyla hazırlanan butonlar sayesinde kolayca mail atabilir, parça siparişi verilebilir.

Müşteri verinizi ve satın alma fiyatları ile ilgili verilerinizi Asansör Yazılım Programı sisteminde tutmak oldukça kolay. Güncel kur üzerinden hesaplanan bu fiyatlarda yanlış fiyat verme şansı yoktur. Dilediğiniz zaman Excel eklentimiz ile, toplu fiyat eklemesi veya güncellemesi yapabilirsiniz.

Çalışanlarınızın aktivitelerini girdiği dokümanları tuttuğu ekranlarda bulunmaktadır. Asansör İş Süreçleri Yazılım Programı sayesinde, bir excele veya bir kişiye bağlılık tamamen ortadan kalkıyor. Şirketteki hiyerarşik yapıya göre yetkiler tanımlanıyor ve sistem bu şekilde hızlı bir şekilde aksiyon alıyor, satış ekibinin girdiği asansör teklife yönetici onayına düşüyor, yönetici teklifi güncelleyebilir, dilerse reddedebilir veya onaylayıp müşteriye iletebilir. Bu sayede müşteriye verilen eksik ya da yanlış tekliflerin önüne geçilmiş oluyor.

Asansör İş Süreçleri Yazılım Programıyla  personellerinin yapmış olduğu işlere göre hak ediş tutarlarını programımız sayesinde hesaplayabilir sisteminize işleyebilirsiniz. Aynı şekilde üretim planlarınızı Kanban sayesinde yaptığımız ekranlardan takip edebilir, çek sürükle bırak yöntemi ile kolayca asansörlerle ilgili süreci yönetebilirsiniz. Muayeneler için hazırlanan muayene takvimi sayesinde, ekiplerinizin sahada hangi müşterilerde olduğunu kolayca takip edebilirsiniz.

Neden Asansör İş Süreçleri Yazılım Programı?

SetXRM dinamikleri ile hazırlanan Asansör Yazılım Programı  ile ekranlarda asansör süreçlerinizi kolayca yönetebilir, takibini yapabilirsiniz. Sürecin sonunda yine hazırlanan ruhsat ekranından işlemi tamamlanmış ilgili asansörün ruhsat bilgilerini girip işlemleri tamamlayabilirsiniz.

SetXRM aynı zamanda bir database olarak düşünebilirsiniz, önceden verilmiş bütün tekliflerinizi buradan takip edebilir, yeni teklifler oluşturabilirsiniz,
SetXRM asansör ile ilgili en ince detaylara hakimdir asansör tiplerine göre hazırlanan teklif şablonları sayesinde, kağıt harcamasının da önüne geçilebilir. Bu sayede bütün işlemleri tamamen elektronik ortama taşıyabilirsiniz ve aynı şekilde onaylanan teklifler sonrasında, sistemimize tanımlanan sözleşme eklerinizi müşterilere hazırladığımız butonlar sayesinde iletebilir. Bu sayede zamandan ciddi bir tasarruf elde edebilirsiniz.
SetXRM ile keşif ve teklif aşamalarını tamamlayıp müşterilerinize fiyatı iletmeniz yalnızca 3 dakikanızı almaktadır. Müşterilerimiz için hazırladığımız dashboard’lar sayesinde, ana ekranınızda onay bekleyen teklifleri veya satın alma formlarını görebilirsiniz. Sistem bildirimleri ile hazırlanan teklifleri takip edebilirsiniz.

SetXRM’in bir diğer özelliği ise sistemde aktif olan kullanıcıların sohbet özelliği sayesinde sistem üzerinden rahatlıkla konuşabilir. Bu sayede yapılan işlemler üzerine bilgi alışverişi yapabileceği bir ekran da mevcuttur.

Facebook Twitter Linked-In